Verhalenverteller Paul Groos. (foto: Joeri Kemp)
Verhalenverteller Paul Groos. (foto: Joeri Kemp)

Kerstverhalenworkshop in de bibliotheek

BETUWE - Heb jij ook zo’n zin in kerst? Kom dan naar de verhalenspeelworkshop van verhalenverteller Paul Groos. Hij schudt de mooiste verhalen uit zijn mouw. Op 10 december vertelt hij in Bibliotheek Zetten en een week later in Bibliotheek Heteren aan kinderen het kerstverhaal. Maar dan nét even anders.

Het is een drukte van belang in de herberg in Bethlehem. Maar de baas van de herberg wil maar één ding: slapen! Dit is de basis van het verhaal dat Paul Groos gebruikt in zijn verhalenspeelworkshop op maandag 10 december in Bibliotheek Zetten. Het is het kerstverhaal, maar dan nét even anders. Na het verhaal kun je lekker gaan tekenen of knutselen. Verzin je liever zelf een verhaal? Het kan allemaal! Een week later, op maandag 17 december, kunnen kinderen dezelfde verhalenworkshop volgen in Bibliotheek Heteren.

De workshop vindt in beide bibliotheken plaats van 15.30 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Graag van tevoren even aanmelden bij de vestiging waar je de workshop wilt volgen: zetten@obgz.nl of heteren@obgz.nl. Je kunt je ook in de vestiging zelf aanmelden.

De bibliotheek organiseert nog veel meer leuke activiteiten voor kinderen. Nieuwsgierig? Kijk op https://www.obgz.nl/agenda-jeugd wat er allemaal in jouw bibliotheek te doen is!