Afbeelding
:

Gratis rijden in een Ferrari

bij Rijschool Simpelweg

ARNHEM – Is uw zoon, dochter, kleinzoon of kleindochter 16,5 jaar oud? Geef ze dan een top cadeau, waar nog jaren over gesproken wordt of profiteer zelf van betaalbare rijlessen. Start vandaag nog met autorijlessen van Rijschool Simpelweg en ontvang een half uur gratis rijden in een Ferrari.

De ervaren rijinstructeurs Bjorn en Yvonne Lodder geven leerlingen les in een Volkswagen Polo (nieuwste uitvoering). En in de maand december 2018 bieden zij aantrekkelijk geprijsde lespakket, waar bij aanschaf ervan ook nog eens een proefles gratis is!

Het is een plezier om bij Simpelweg lessen te volgen. Men spreekt de taal van de leerlingen en weet hen op een efficiënte en prettige wijze te motiveren. Bijzondere aandacht is er voor leerlingen met faalangst. Rijschool Simpelweg hanteert flexibele lestijden. Het is mogelijk om zowel overdag als 's avonds en ook op de zaterdag te rijden. Theorie kan worden gevolgd via internet volgens de speciale iTheorie. Eventueel aangevuld met een extra boek van de rijschool.
Het werkgebied van Rijschool Simpelweg is Arnhem, Gemeente Lingewaard en Elst, en omgeving. Meer informatie staat op de website www.rijschoolsimpelweg.nl. Met ook filmpjes over zowel de gang van zaken tijdens het theorie- en praktijkexamen.

Eindejaarsactie
30 uur rijlessen (B) met I-theorie, praktijk examen en een gratis proefles, inclusief een half uur gratis in een Ferrari rijden met lunch en vervoer naar de locatie. Nu slechts voor 1280 euro! (Alleen geldig in december 2018)

Rijschool Simpelweg, Ulvenhoutstraat 22, Arnhem; www.rijschoolsimpelweg.nl; 06 43729029.