Afbeelding
Foto:

Pitpartners weer in actie

KESTEREN - Mocht u in Kesteren wonen, dan bent u het waarschijnlijk al gewend. Een keer per jaar bellen de ondernemers bij u thuis aan met een cadeau. Een blijk van waardering, voor de aankopen die u een jaar lang bij hen doet.

Zo kregen de inwoners van Kesteren in juni een doosje heerlijke kersen. Dit jaar viel u echter met uw neus in de boter, want de Pitpartners kwamen een tweede keer langs! Op donderdag 22 november werd men tussen 8 en 20 uur verrast met een uniek geschenk. De Pitpartners hebben namelijk hun eigen kalender voor 2019 ontwikkeld! "In de kalender vindt u wekelijks een leuke aanbieding, informatie over een evenement of een ander feestelijk gebeuren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw eigen mededelingen op de kalender kwijt. Zo heeft u een uniek gebruiksvoorwerp en weet u een jaar lang, dat de ondernemers van Kesteren blij zijn met uw komst naar hun zaken, zodat het voortbestaan van ondernemend Kesteren gewaarborgd blijft voor de toekomst."

Uiteraard zijn de Pitpartners zich er terdege van bewust dat zij ook klanten van buiten Kesteren hebben. "Speciaal voor deze mensen een apart woord van dank. Vanwege logistieke redenen is het namelijk niet mogelijk om de klanten buiten Kesteren te bezoeken, maar weet dat men aan u denkt en u graag bij ieder bezoek persoonlijk bedankt als u weer bij hen in de winkels komt!"