Afbeelding
Foto:

Coop Dodewaard verrast muziekvereniging Kunst na Arbeid met grote cheque

DODEWAARD - Vrijdag 23 november werd muziekvereniging Kunst na Arbeid door supermarkt Coop Dodewaard verrast met een grote cheque. Eigenaren Leo en Trudi van Dommelen reikten, in de recent volledig vernieuwde supermarkt, een cheque ter waarde van 999,60 euro uit.

In de periode juli tot en met september konden de inwoners van Dodewaard hun statiegeld bonnetjes doneren voor Kunst na Arbeid. Dat is massaal gedaan. In totaal is er in drie maanden tijd bijna 500 euro gedoneerd. De Coop heeft dat bedrag verdubbeld waardoor er nu bijna 1.000 euro naar Kunst na Arbeid gaat. Trudi zegt met trots: "Als je het gedoneerde bedrag van 500 euro omrekent naar lege flessen zijn er dus bijna 2.000 lege flessen ingeleverd voor KnA." Leo en Trudi van Dommelen staan er versteld van hoeveel er is gedoneerd. "Kunst na Arbeid kan met trots zeggen dat ze gesteund wordt door de inwoners van Dodewaard." Zo zie je dat kleine donaties samen een groot bedrag vormen.

Het gedoneerde bedrag wordt gebruikt voor het opleiden van de jeugdleden. Dat is de toekomst van de vereniging. Coop Dodewaard, inwoners van Dodewaard, namens Kunst na Arbeid werden allen bedankt voor de steun. "Wilt u meer weten over wat muziekvereniging Kunst na Arbeid allemaal doet? Kijk dan eens op de website www.knadodewaard.nl."