Wyke en Marije na afloop van hun wedstrijd. (foto: M.C. van Verseveld)
Wyke en Marije na afloop van hun wedstrijd. (foto: M.C. van Verseveld) M.C. van Verseveld

Het wedstrijdseizoen voor ILO is begonnen

REGIO- Afgelopen zaterdag 24 november hadden de turnsters in de categorie junior divisie 3 en senior divisie 4 hun eerste rayonwedstrijd in Culemborg. Lynn Verbeek kon vanwege gekneusde vingers helaas niet deelnemen. Marije van Verseveld en Wyke van Bijnen turnden een goede wedstrijd.

Ondanks dat Wyke op de balk haar elementen goed uitvoerde, viel ze twee keer van het toestel waardoor ze flink kelderde in het eindklassement. Bij haar eerste serie op vloer (overslag salto) verloor Wyke haar elastiekje waardoor ze de rest van haar oefening met losse haren moest voortzetten. Ondanks dat ze hierdoor een beetje van slag was wist ze haar oefening goed te volbrengen. Ze eindigde op de achttiende plaats. Marije turnde een perfecte balkoefening en behaalde hiermee het tweede cijfer. Ook op sprong wist ze goed mee te komen met de andere turnsters waarmee ze het vierde cijfer wist te behalen. Helaas kwam ze op vloer met haar streksalto halve draai niet goed uit, waardoor ze een val niet kon voorkomen. Marije eindigde op een mooie negende plaats.

Kerstbingo in Ochten

OCHTEN - Op vrijdagavond 7 december is er een speciale december kerstbingo in het dorpshuis aan het Dr. M. van Drielplein in Ochten.

Om het voor iedereen toegankelijk te houden is de inleg laag. Voor slechts vijf euro per kaart kan men de hele avond mee spelen. Nu geheel in kerstsfeer. Er zijn acht speelronden met een paar korte pauzes. Na vier ronden is er een speciale kerstloterij met aantrekkelijke prijzen. Deze keer wordt er extra uitgepakt met leuke kerstattenties en lekkernijen. De gastvrijheid en de gezelligheid van het Dorpshuis zijn inmiddels bekend. Iedereen is welkom vanaf 19:00 uur. De bingo start om 19:30 uur.