Vrijwilligersavond Welzijn Rivierstroom. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Vrijwilligersavond Welzijn Rivierstroom. (foto: Welzijn Rivierstroom)

Vrijwilligers van Welzijn Rivierstroom

in het zonnetje gezet

REGIO - De inzet van de vrijwilligers van Welzijn Rivierstroom kenmerkt zich door betrokkenheid, aandacht en een enorme steun voor veel inwoners van Neder-Betuwe en Buren.

Om de vrijwilligers hiervoor te bedanken en onze waardering uit te spreken is er op woensdag 21 november een vrijwilligersavond georganiseerd in het dorpshuis in Kesteren. Het was een gezellige avond waar onze vrijwilligers genoten hebben van een heerlijk buffet en elkaar beter hebben leren kennen. Veel vrijwilligers werken individueel, maar doen dit werk niet alleen. Deze avond was er volop gelegenheid om collega-vrijwilligers te ontmoeten en kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Medewerkers van Welzijn Rivierstroom hebben zich deze avond ingezet in de bediening, zodat het de vrijwilligers aan niets kon ontbreken. De directeur van Welzijn Rivierstroom, Jeannette Arends, en sociaal werker in Buren, Claire Vaessen verzorgden samen met een pianist de achtergrondmuziek. Iedereen heeft enorm genoten en daar ging het om.

"Wil je ook vrijwilliger bij Welzijn Rivierstroom worden? Via de website kun je je aanmelden. Eén van de sociaal werkers zal contact met je opnemen om afspraak te maken voor een kennismaking. Of neem contact op met Welzijn Rivierstroom, 0344 602337, info@welzijnrivierstroom.nl, www.welzijnrivierstroom.nl."