Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team trad aan tegen de aanstaande kampioen. Kr&Vr had tot dan toe alle wedstrijden gewonnen, maar moest nu HTTC een 5-5 gelijkspel toestaan. Voor deze topprestatie zorgde Marco Knaap en Lennard Springvloet-Dubbeld met twee zeges en Andre' Jansen met eenmaal winst.

Jammer dat het dubbelspel in bijna gewonnen positie toch nog verloren ging. Ook team 2 kwam goed voor de dag, in Veenendaal werd SKF met 7-3 verslagen. Rudy Gerritsen won knap driemaal en staat nog steeds op een 100 procent winstscore. Ronald Stevens won keurig tweemaal en Ramona Gerritsen eenmaal, verder wonnen Ramona en Ronald knap het dubbelspel.

Team 3 speelde tegen tegen Sethone 1 en behaalde een 5-5 score. Sethone heeft de sterkste speler uit deze klasse in het team en dan is een gelijke stand niet verkeerd. Frank Balzer was tweemaal trefzeker. Ruud van Kooij en Hans Wassink wonnen eenmaal, verder ging het dubbelspel naar Ruud en Frank. Team 4 kon het, tegen ONI, niet bolwerken. Yoeri Liethof hield zich, met twee zeges, knap staande. Verder was er alleen nog winst in het dubbelspel, via Alaa en Yoeri.

Team 6 speelt nu in de kampioenspoule en maakte het Tian knap lastig. Tian is koploper en wist nipt met 6-4 te winnen. Dani Vos won fraai tweemaal en Sascha Colen was eenmaal succesvol. Ine Stap en Sascha wonnen knap het dubbelspel. Het jeugdteam is te sterk voor hun klasse en won andermaal met 10-0. Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom wisten de concentratie vast te houden en wonnen knap al hun partijen. Zaterdag kan dit team reeds kampioen worden. Meer info over tafeltennis staat op www.httc71.nl.