Zwarte Pietjes in De Verbinding 2017
Zwarte Pietjes in De Verbinding 2017

Sinterklaasbingo in De Verbinding

ZETTEN - Op maandagavond 3 december is er weer een gezellige bingo in het ontmoetingscentrum De Verbinding.

Op maandag wordt er een lekkere maaltijd gekookt door enthousiaste vrijwilligers waar u als abonnementhouder voor 7,50 euro gebruik van kunt maken. Als niet abonnementhouder kost een maaltijd tien euro. Daarop aansluitend is er één keer per maand een gezellige bingo. "U bent natuurlijk ook van harte welkom als u niet mee eet, dan kunt u vanaf 18.30 uur binnenlopen. Deze bingo begint om 19.00 uur en u kunt leuke prijsjes winnen, deze mag u zelf uitkiezen, er is keuze genoeg, variërend van huishoudelijke dingen, lekkere dingen, smakelijke etenswaren en gewoon leuke hebbedingetjes."

Er is dus een zeer uitgebreid assortiment aan prijsjes. Deze keer vooral in Sinterklaasstijl. Een bingokaart kost voor abonnementhouders 3,50 en voor niet-abonnementhouders 5,00 euro. Dit is inclusief 1 kopje koffie of thee ,en er worden 6 rondes gedraaid. Een tweede kaart kost 2,50 of 4,00 euro. Per ronde zijn er drie prijzen beschikbaar.
"Heeft u zin in een gezellige bingoavond bent u van harte welkom in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten. Voor vragen of info kunt u terecht bij onze gastvrouw / gastheer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 – 11.30 uur; 0488 453187 mailen kan ook; ontmoeten01@gmail.com."