Kersttransport naar Polen

DODEWAARD - Al vele jaren brengt de stichting Neder Betuwe-Pepowo in december kleding en kerstpakketten voor de minima naar onze partner gemeentes in Polen.

Op 12 december vertrekt er opnieuw een transport, indien u naar bekende in de gemeente Pepowo of Pakostaw een pakketje wil verzenden kan dit. De kosten zijn vijf euro per pakketje en deze dienen op 10 december tussen 18:00 en 19:30 uur afgegeven te worden op de Anna van Burenlaan 1 in Dodewaard.

Dit zal het laatste jaar zijn dat wij kleding hebben ingezameld, mocht u nog rommelmarkt spullen hebben houden wij ons in ieder geval tot de volgende markt ergens in de periode mei-juni van harte aanbevolen. Door de jaren heen is er veel veranderd in zowel Polen als Nederland. Deze veranderingen zijn, naar onze mening, ook van invloed op de invulling die wij met zijn allen geven aan de inmiddels 30-jarige stedenband.

In de komende periode zullen wij dan ook met de Gemeentes in gesprek gaan over de invulling hiervan en de rol van de stichting Neder Betuwe - Pepowo hierin.