'Op Weg'. (foto: Gert Klay)
'Op Weg'. (foto: Gert Klay)

Expositie in Grote Kerk Elst

ELST – De expositie 'Op Weg' – fotoexpositie door Focel is op de zaterdagen 1 december, 5 januari en 2 februari van 13.30 – 16.30 uur te bezoeken in de Grote Kerk.

Zeven leden van Focel, Wim Verhoeven, Gert Klay, Marus Bakker, Ruud Otter, Mike Nuijs, Louis Bracco Gartner en Ton Venneman, zijn op weg gegaan om aan het eind van het jaar een foto-expositie over het onderwerp “Op Weg” te maken. Focel is een fotoclub in Elst, aangesloten bij de bond voor amateurfotografie. Doel voor Focel is om op een andere manier samen aan een expositie te werken. Normaal werken zij met een standaard afmeting, zoals bijvoorbeeld bij een expositie in de bibliotheek. Voor deze expositie wilden zij dit anders doen, werken met een gezamenlijk thema, maar werkten dit ieder op zijn eigen wijze uit. Naast de foto’s in de expositie wordt er eventueel ook nog op andere manieren aandacht aan de expositie gegeven, zoals in een viering of een andere bijeenkomst. Zij hopen dat ‘Op Weg’ daarmee een verbinding maakt met de deelnemers aan de foto expositie, met de kerk en haar gemeenteleden en met de bezoekers van buiten de kerkgemeenschap.

De vormgeving was in handen van Marcel Waterman. Samen met zijn studenten van Rijn IJssel heeft hij ervoor gezorgd dat er een gelijksoortig beeld is ontstaan. Meer info staat op www.pg-elst.nl / www.focel.nl.