(foto: Picasa)
(foto: Picasa)

Lezing 'Engelen in je buurt'

HETEREN - Inspiratie & Ontmoeting Heteren organiseert op 11 december van 20:00 tot 22:00 uur de lezing: 'Engelen in je buurt' door Nellien Klomp. De lezing is in zalencentrum 'De Bongerd' Heteren, de entree bedraagt inclusief kop koffie/thee zeven euro vijftig.

"Om elke dag te kunnen starten in de wetenschap dat je niet alleen bent. Hoe fijn is dat? Ik vertel je graag over mijn ervaringen met Engelen. Hoe ik ze heb ontmoet, hoe ik van scepticisme groeide naar geloof in hun bestaan en hoe ik tegenwoordig samen met hen mijn leven vorm geef. Engelen hebben mij geleerd te vragen, te ontvangen en te vertrouwen. Ik verhaal over situaties waarin de hulp van Engelen mij heeft verrast en geroerd. Door de jaren heen ontmoette ik steeds meer Engelen. Hun wijsheid, liefde, humor en natuurlijk engelengeduld hebben mijn leven enorm verrijkt. Met het oog op de naderende Kerst zet ik ook aartsengelen Gabriël en Michaël in de spotlights."

Meer informatie over Nellien Klomp staat op: www.spirituele-ontmoeting-heteren.com. Aanmelden kan via inspiratie.ontmoeting.heteren@gmail.com.