Nikke en Sophie met een gouden en bronzen medaille. (foto: GV Elistha)
Nikke en Sophie met een gouden en bronzen medaille. (foto: GV Elistha)

Twee medailles voor GV Elistha

ELST - Zaterdag 17 november vond de eerste individuele plaatsingswedstrijd van de 4e divisie plaats in de nieuwe turnhal De Sportcube in Nijmegen.

In de eerste wedstrijd was Robin aan de beurt, die haar allereerste officiƫle turnwedstrijd turnde. Daarnaast kwamen ook Marit en Anouk in actie in deze wedstrijd. Alle drie meiden hebben zo hun toestelrondes waar ze in uitblinken, en toestellen waarin zij minder goed uit de verf komen. Desondanks hebben zij mooie doelen behaald tijdens deze wedstrijd.

Ook Tayte en Fenna turnden hun allereerste wedstrijd in de 4e divisie, omdat zij dit seizoen gepromoveerd zijn. Beide turnden nette oefeningen, waarbij Fenna helaas een val moest incasseren. Emma turnde een stabiele wedstrijd, waarbij drie van de vier oefeningen zelfs bij de allerhoogste scores van de dag hoorden. Helaas geen medailles voor deze dames. In de tweede wedstrijd waren de meisjes met leeftijdscategorie Pupil 1 aan de beurt. Hier eindigden Nikki en Sophie dankzij hoge scores op de eerste en derde plaats en mocht Elistha twee medailles mee naar huis nemen (zie foto).