Juf Elisabeth van der Lugt wordt met een riksja naar school gebracht. (foto: Alexander Wieringa)
Juf Elisabeth van der Lugt wordt met een riksja naar school gebracht. (foto: Alexander Wieringa) Alexander Wieringa

Elisabeth van der Lugt 25 jaar juf

OCHTEN - Juf Elisabeth van der Lugt vierde vrijdag 16 november met de leerlingen van groep 5 - 8 en de personeelsleden van christelijke basisschool Rehoboth uit Ochten haar 25-jarig onderwijsjubileum.

De juf werkt nu ruim zeven jaar op deze school. De juf kon ’s morgens uitslapen, want pas omstreeks 11.00 uur kwamen de leerlingen van haar groep 8 haar ophalen. Juf Elisabeth mocht in een riksja plaatsnemen en om de beurt mochten de leerlingen op de riksja fietsen om haar richting school te vervoeren. Onderweg stonden de leerlingen van alle overige groepen langs de kant van de weg en zij lieten met muziekinstrumenten duidelijk horen dat ze aanwezig waren. De juf houdt namelijk veel van muziek.

Op school aangekomen, konden alle kinderen de juf feliciteren. In de middagpauze lunchte de juf samen met haar gezin en de collega’s. Tijdens de lunch werd de juf toegezongen en toegesproken door haar collega’s.
’s Middags was er een open podium voor haar georganiseerd waarbij het thema 'muziek' door verschillende leerlingen uitgewerkt was. Er werd dus veel gezongen en gedanst.
Na schooltijd werd de dag gezellig afgesloten door samen koffie/ thee te drinken met de collega’s.

Juf Elisabeth van der Lugt kijkt aandachtig naar de optredens van de leerlingen. (foto: Alexander Wieringa)