Popband WeCover. (eigen foto band)
Popband WeCover. (eigen foto band)

Open Podium Elst in Onder de Toren

ELST - Het Open Podium Elst in Onder de Toren op 30 november telt weer zeer diverse deelnemers. De jongste zangeres is Samantha Pri-ja en zij heeft deelgenomen aan The Voice Kids Holland. “Mijn droom is om later popartiest te worden”, zegt Samantha.

Een ook jeugdige zangeres is de veertienjarige Yara Beeks uit Doetinchem. Zij zingt en speelt gitaar. Yara heeft al aantal keren op Mallorca opgetreden. “Mijn muziekstijl is country/pop”, licht Yara toe.
Dan is er Jaap van Peperstraten. Jaap is op latere leeftijd met zingen begonnen. “Ik zing vooral romantische liedjes, liefdesliedjes of ontroerende liedjes”, geeft hij aan.

Popband WeCover is op vrijdag 30 november, en niet voor het eerst, ook van de partij. “Bij onze muziek staan gezelligheid en een fijne sfeer voorop”, stelt zangeres Cindy.

Vanaf 20.30 uur kunnen deelnemers het aanwezige publiek vermaken met hun liedjes of met hun optreden. De benodigde apparatuur en een geluidsman is in de zaal aanwezig. Iedereen is welkom. "Zin om ook een keer mee te doen? Meld je aan via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl."

Entreegeld
Tonny Dulos vertelt: “Lang hebben we het kunnen stellen zonder vergoeding van de bezoekers. Het organiseren van de open podia brengt kosten met zich mee. Ter dekking van de kosten zal daarom voortaan per bezoeker een bescheiden bijdrage worden gevraagd van twee euro. Ik reken er op dat hiervoor begrip bestaat.”