Afbeelding
Foto:

Albert Heijn (XL) in Elst geopend

ELST - Vorige week vrijdag is de vernieuwde Albert Heijn (XL) in Elst geopend. De opening is verricht door burgermeester Van Asseldonk in verband met de dag van de ondernemer en door een tweetal bijzondere dames. Marie Therese Tijshuis en Carin Udo.

Beide dames zijn een toonvoorbeeld van betrokken vrijwilligers. Carin zet zich in voor het Ronald McDonald huis en doet dit op allerlei manieren. Een van deze manieren is bijvoorbeeld met bloemen van de Albert Heijn het huis iets huiselijker en warmer aan laten voelen. Marie Therese zet zich op andere wijze in. Zij is helaas getroffen door de verschrikkelijke ziekte ALS en hoopt met haar inzet te voorkomen dat mensen in de toekomst dezelfde diagnose als haar krijgen. Zo heeft zij inmiddels bijna 10.000 tasjes gemaakt en verkocht ten gunste van ALS. Eigenlijk schieten woorden te kort om deze toppers te omschrijven! "Wij zijn erg trots hen als klant te hebben en willen hen graag het podium geven wat zij verdienen."

De vernieuwde winkel heeft een nog grotere focus op vers met een verruimde groente- en fruitafdeling en een sterk vergrootte broodafdeling. Ook het assortiment is sterk uitgebreid met nog meer speciale voeding, extra meters met uitsluitende vegan, een meter met oud-Hollands snoep en een koeling met daarin verse diervoeding. De grote diepvriesafdeling heeft twee ruime eilanden voor de pizza's en aardappelproducten en op de achterwand met ruim 25 diepvrieskasten is de keuze reuze.

Bij de kassa's is het zelfscanplein verder verruimt en zijn tien scan en go-units toegevoegd. Hierdoor heeft de klant vanaf morgen de keuze uit drie mogelijke betaalopties. 1. Bij de kassa 2. Met de handscanner 3. Met scan en go door zelf op het laatste moment de producten te scannen aan de betaalpaal. Ideaal voor de kleine boodschappen. Leuk detail zijn de kleine kinderwinkelwagens waarmee op interactieve wijze boodschappen doen ook voor de allerkleinsten nog leuker en speelser wordt.

"Heel veel nieuws om te zien, maar wat wel blijft zijn onze loyale en vaste club mensen. Deze toppers staan ook in de vernieuwde winkel weer vanouds voor u klaar.