Vijfde nederlaag op rij

voor SC Valburg 1

VALBURG - Op deze echte eerste koude winterdag van het seizoen nam SC Valburg het op tegen Stroe 1. Op papier heeft het team van Stroe de beste kansen op een overwinning. Dit bleek helaas in de werkelijkheid ook zo te zijn.

Het elftal van Stroe domineerde het spel. Dankzij keeper Timo Deijs bleef de schade in de eerste helft beperkt tot een 0-3 achterstand. In de tweede helft was Valburg wat sterker, maar Stroe bleek vrolijk doorgaan met scoren. Ze scoorden in de tweede helft liefst nog vier maal. Jeroen Willemsen wist vanaf de 11-meterstip het enige doelpunt voor de thuisploeg te scoren.

Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen Harskamp “die evenveel punten heeft als Valburg” op het programma. Hopelijk nemen we dan de drie punten mee naar Valburg