Sint en Pieten. (foto: Sinterklaas intocht Opheusden)
Sint en Pieten. (foto: Sinterklaas intocht Opheusden)

Sinterklaas komt naar Opheusden

OPHEUSDEN - Op zaterdag 24 november komen Sinterklaas en zijn zwarte Pieten weer naar Opheusden voor de gezelligste en leukste intocht van de Betuwe.

Om 14.00 uur zullen Sinterklaas en de zwarte Pieten aankomen bij de pont aan de Veerweg in Opheusden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want tussen 13.45 en 14.00 uur krijgen de kinderen alvast wat leuks om de Sint en Pieten te verwelkomen. Hierna volgt een optocht naar De Notenbalk. Amerigo kan helaas niet aanwezig zijn, maar gelukkig zorgt de heer Kraaikamp voor een paard en wagen voor de Sint. De malletband van Kunst en Vriendschap zorgt voor de muzikale omlijsting.

In De Notenbalk wordt de Sint officieel welkom geheten door burgemeester Kottelenberg. Hierna zal de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd zijn. Na het officiƫle gedeelte kunnen de kinderen een echt Pietendiploma behalen door vele spelletjes te doen, waarbij vele cadeautjes te winnen zijn voor in de goodiebag en kunnen de kinderen op de foto met Sint en Piet.

Meer informatie over de intocht is te vinden op de Facebookpagina van Sinterklaas intocht Opheusden of op www.SinterklaasOpheusden.nl.