Jaarvergadering huurdersvereniging DHR

HETEREN - Huurdersvereniging DHR (Driel-Heteren-Randwijk) houdt op donderdag 22 november de jaarvergadering voor haar leden.

De jaarvergadering vindt deze keer plaats in zaal De Nachtegaal van zalencentrum De Bongerd, Flessestraat 54 in Heteren. Begonnen wordt om 20.00 uur.

Huurders van Woningstichting Heteren (WSH) die geen lid zijn van DHR zijn natuurlijk ook welkom, zij kunnen zich voor of tijdens de vergadering inschrijven als lid, maar hebben op deze avond geen stemrecht. Voor ieders informatie: het lidmaatschap is gratis!

"Na binnenkomst met een kopje koffie gaan we van start. We hebben een beknopte agenda samengesteld. Als eerste punt komt het stemmen voor aftredende/herkiesbare bestuursleden aan de orde. Hierna volgt een korte samenvatting uit het verslag van vorig jaar. We gaan er verder niet op in want alle belangrijke zaken die hieruit naar voren zijn gekomen, hebben we immers naderhand al met betrokkenen besproken en afgehandeld.

Voor de bewoners van de Vogelbuurt Driel zal door het betrokken bestuurslid een terugblik worden gegeven over de energiebesparende maatregelen, zoals dubbel glas, spouwmuurisolatie et cetera die in opdracht van WSH zijn uitgevoerd

Aansluitend willen we met u in gesprek over onderwerpen die voor alle huurders van WSH van belang zijn. Natuurlijk is er ook gelegenheid om andere kwesties aangaande het wonen aan de orde te stellen. Denk hierbij aan woonomgeving, leefbaarheid, het langer thuiswonen en dergelijke. We hopen dat er een boeiende dialoog zal ontstaan!", aldus het bestuur huurdersvereniging DHR, dat met veel belangstelling uitkijkt naar ieders inbreng op deze avond.