Corry van Hunnik ontvangt het eerste exemplaar. (foto: Pim Dorn)
Corry van Hunnik ontvangt het eerste exemplaar. (foto: Pim Dorn)

Boek 'Iedereen weer thuisbrengen' gepresenteerd

HEMMEN - Het was een jaar geleden dat Peter Rutjes, Jan van Brakel, en Daan Viergever het boek Dijkrijders uitbrachten. Dijkrijders handelt in 284 pagina’s over het openbaar busvervoer in onze regio over de periode na de oorlog tot en met 1991.

Dit vond allemaal plaats vanuit Andelst. Het betreft de volgende busmaatschappijen; VELOX, BSM, en de laatste 20 jaar de Zuid-Ooster. Na het succes van Dijkrijders bleven Peter Rutjes, en Jan van Brakel zeer actief met het verzamelen, en digitaliseren van veel gerelateerde spullen voornamelijk uit familiecollecties. Ze zijn gestopt met tellen van huisbezoeken na ongeveer tweehonderd huisbezoeken over de periode begin 2017 tot en met eind 2018.

Peter Boots heeft in dit traject heel veel betekent voor Peter Rutjes, en Jan van Brakel. Tijdens een zeer geslaagde boekpresentatie in Het Pakhuis van Hemmen is het eerste exemplaar van Iedereen weer thuisbrengen’ overhandigd aan mevrouw Van Hunnik. Mevrouw Van Hunnik woonde zestien jaar bij de stalling in Andelst.

Iedereen weer thuisbrengen. 420 pagina’s in kleur ISBN:978-90-825255-3-3. "Heeft u interesse in het boek: Jan van Brakel (06 23064209 JTvanBrakel@hotmail.com) en Peter Rutjes (06 22248909 rutjesoyztrekkers@gmail.com).