Sponsor bedankt!

DODEWAARD - Eind oktober hebben Martijn Hendriks van tankstation Amigo en Dirko Hendriksen van V.V. Dodewaard een vijfarig sponsorcontract getekend.

"Het contract houdt in dat er een reclamebord van 7.5 meter langs het hoofdveld van onze voetbalvereniging hangt, ook is er een tankpas voor de voetbalvereniging verstrekt zodat onze vrijwilligers voor een gereduceerd tarief met de gemotoriseerde voertuigen/gereedschappen kunnen gaan tanken. Ook voor ondernemers is het zeer aantrekkelijk om bij Amigo te gaan tanken kijk op de site van Amigo of neem contact op: 088 1007222 of stuur een e-mail naar klantenservice@varoenergy.com (maandag - vrijdag van 08:30 - 17:00 uur). Als u de tankpas heeft aangevraagd, dan kunt u voordelig tanken. Bij elke liter die u tankt zal er een percentage naar de voetbalvereniging worden bijgeschreven. Dus hoe meer liters er getankt worden, hoe beter het is voor onze voetbalvereniging.
Tevens is de intentie uitgesproken dat het niet blijft bij een sponsorcontract van vijf jaar. Wij willen Amigo ontzettend bedanken voor deze sponsorbijdrage."