Afbeelding
Foto:

Tentoonstelling 'Zang en Kleur' Opheusden

KESTEREN - Van 22 - 24 november presenteert Vogelvereniging 'Zang en Kleur' Opheusden haar jaarlijkse tentoonstelling. Deze wordt net als de voorgaande jaren weer gehouden bij dierenspeciaalzaak De Driesprong aan de Broekdijk 37 in Kesteren. Het thema is dit jaar: 'Genieten zonder woorden'.

"Onze leden en gastleden zullen weer een mooi aantal vogels laten zien in allerlei formaat en kleur. Donderdag 22 november zullen deze vogels door erkende keurmeesters worden gekeurd op de diverse raskenmerken die voor elke soort vogel weer anders zijn. 's Avonds om 20.00 uur is dan de officiƫle opening en kunnen de vogels bewonderd worden. Verder is iedereen welkom op vrijdag 23 november van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag 24 november van 10.00 tot 16.00 uur.

De prijsuitreiking aan de winnaars van de vogeltentoonstelling is zaterdagmiddag 25 november om 15.15 uur. Wethouder N. van Wilfswinkel zal de prijzen, die voor de seniorleden bestaat uit vleesschotels en voor de jeugdleden uit bekers, uitreiken. Daarna gaan de vogels weer naar huis en moet de showruimte weer schoongemaakt worden. Uiteraard worden er weer diverse rondes van onze welbekende verloting gehouden, waarin weer heel veel te winnen is. Meer info staat op: www.zangenkleuropheusden.nl.