Afbeelding
Foto:

Verzekerd van een goede nachtrust met Beddenspecialist Topslapen

ELST – Sinds kort heeft Beddenspecialist Topslapen haar deuren van de nieuwe winkel in Elst geopend. Samen met mijn collega Patricia zullen wij ons best doen om u met al uw vragen op het gebied van goed slapen te adviseren, legt Charlotte uit.

Beddenspecialist Topslapen biedt u een unieke en onafhankelijke service, namelijk Slaap ID. De Slaap ID-slaaptest doet u gewoon thuis, in uw eigen bed. Terwijl u slaapt vergaart de sensor een schat aan informatie. Het registreert namelijk uw slaaphouding, uw slaapbeweging en uw slaapklimaat. Zo weten we na drie nachten slapen of u een buik- rug- of zij-slaper bent. Onderzoek wees zelfs uit dat 92 procent van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met die inzichten en de jarenlange ervaring van Topslapen als specialist kunt u dan eindelijk de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens in huis halen. Bij Beddenspecialist Topslapen vindt u de Nederlandse merken zoals; LeDorm (mooie natuurlijke producten ) en Beddelicious (volledig instelbare producten). Daarnaast voeren wij de merken Swissflex (de top in lattenbodems ) en Hasena (massief houten ledikanten).

Ook zijn wij een Vandyck Experience store en vindt u bij ons een uitgebreide collectie in bed- en badtextiel. Ook hebben we een leuk en hip assortiment in homewear van Essenza en Snurk (ook voor kinderen).

Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, Elst, 0481 745749, www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst
Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4, Arnhem, 026 4422777, www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem;