(foto: Copyright www.leechris.eu 2013)
(foto: Copyright www.leechris.eu 2013)

Uitvaartbeurs in Theaterkerk Bemmel

BEMMEL - Zondag 9 december vindt de uitvaartbeurs Lingewaard 2018 van Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard plaats. Dit is hét moment waarop u kennis kunt maken met de uitvaartbranche!

In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in één dag meer dan dertig exposanten! Deze dag zullen wij, samen met de exposanten, ons graag aan u voorstellen en laten zien wat er mogelijk is om een uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken. Loop ook binnen bij ons Afscheidshuys Lingewaard om een kijkje te nemen. Koffie of thee staan voor u klaar in Afscheidshuys Lingewaard.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard nodigen u, in samenwerking met Theaterkerk Bemmel, graag uit voor een bezoek aan uitvaartbeurs Lingewaard 2018.

De toegang tot de uitvaartbeurs is gratis in de Theaterkerk, Markt 5 in Bemmel van 11.00 tot 17.00 uur. Afscheidshuys Lingewaard, Dr. Poellstraat 2, 6681 BV Bemmel.

"Ga voor meer informatie naar onze facebookpagina Uitvaartbeurs Lingewaard 2018 of naar: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl, www.theaterkerkbemmel.nl, www.kerstmarktbemmel.nl. Op dezelfde dag vindt in het centrum van Bemmel weer de traditionele kerstmarkt plaats. Het is een van de grootste kerstmarkten in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Zowel Uitvaartbeurs Lingewaard 2018 en kerstmarkt Bemmel zijn echte aanraders. U komt toch ook! Zet deze datum alvast in uw agenda en wij ontmoeten u graag op onze uitvaartbeurs in Theaterkerk Bemmel en in ons Afscheidshuys Lingewaard."