KBO-spellenmiddag in Overbetuwe

OVERBETUWE - De grootste seniorenvereniging Kom Bij Ons organiseert op woensdagmiddag een keer per maand een spellenmiddag voor alle leden van KBO-OverBetuwe.

"Houdt u van klaverjassen, rikken, bridgen, rummikubben, jokeren, sjoelen of een nieuwkaartspel leren kom dan eens langs op 14 november in wooncentrum Wervershove en gun u zelf een prettige ontmoetingsmiddag. Komt u alleen of wilt u met een eigen clubje oefenen in het bridgen, rikken, klaverjassen of ander kaartspel, ook dan bent u welkom bij ons. De klaverjassers en rikkers spelen ook in competitieverband, wie dit niet wil kan toch mee doen, uw behaalde punten doen dan niet mee. Voor het meedoen aan de spellenmiddagen moet u wel lid zijn of worden van de K.B.O.club. Natuurlijk is het even wennen om er in je eentje op af te stappen maar het is zeker de moeite waard om komende wintermaanden langs te komen en kennis te maken met Ingrid en Baldewijn, Ricky en Gerard die 'bijna' altijd aanwezig zijn.

U hoeft niet meteen te beslissen om lid te worden maar kijk eerst of het u bevalt. De komende spellenmiddag is op woensdag 14 november. De klaverjassers starten om 13.30 uur, de overige spelers vanaf 14.00 uur. Voor meer info kunt u een mail sturen naar: rvnistel@outlook.com." Op de website KBO Overbetuwe onder Activiteiten staan ook de datums van volgende spelmiddagen op het jaarprogramma.