Afbeelding
Foto:

ByWillem sfeervol restaurantboot

HUISSEN - Het kan de bewoners van Huissen en omstreken bijna niet zijn ontgaan; Huissen is een eetgelegenheid rijker: ByWillem, naast de welbekende veerdienst. ByWillem is een sfeervolle restaurantboot op een unieke locatie met uitzicht op de Rijn.

Bij ByWillem staat voorop dat iedereen meer dan welkom is. Of je nu komt voor een enkel drankje of voor een volledig vijfgangendiner voor 25 euro ter gelegenheid van de recente opening eind oktober. Ook een met zorg samengesteld wijnarrangement behoort tot de mogelijkheden.

Hoog in het ByWillem-vaandel staan: gastvrijheid, goed eten en vooral ook veel gezelligheid. De compleet gerenoveerde tjalk heeft wat dat betreft alles mee, want in het 'vooronder' én bij de bar op het bovendeel is het uitstekend toeven. De 'Willem', zoals de restoboot is gedoopt, biedt in totaal plaats aan 55 gasten binnen en liefst 70 op het terras, dat vanaf maart 2019 openen zal.

Omdat de eigenaren, de Huissense familie Schraven, hun droom vanaf dag één grondig en perfect wilden aanpakken, is alles in en aan ByWillem tot in de puntjes verzorgd. Van het prachtige speelschip voor kinderen, tot de oplaadpunten voor elektrische fietsen en de grote (eigen) aanlegsteiger voor pleziervaartuigen. Kortom, kom je ByWillem, dan kom je voor een totaalbeleving voor groot en klein.

Voor meer informatie volg ons op facebook en of houd onze website goed in de gaten.

www.bywillem.nl, Looveer 3, Huissen; 026 7470011. Wij zijn open van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur.