Ouder-kindtennisles bij De Stuw in Driel

DRIEL - Om de ouders wat meer te betrekken bij de tennisles van hun kinderen, heeft tennisvereniging De Stuw uit Driel ouder-kindlessen georganiseerd.

De trainer week tijdens deze lessen niet af van zijn normale wekelijkse opbouw van de trainingen. Dit om de ouders een zo'n duidelijk mogelijke indruk te geven van de tennisles. De ouders deden enthousiast met alle oefeningen mee, tot grote vreugde van de kinderen. Zoek je nog een leuke sport voor je kind(eren) of jezelf? Trek de stoute (sport)schoenen aan en maak kennis met tennis! Neem voor meer informatie en lesmogelijkheden contact op met Theo Hagen via theohagen1948@gmail.com.

Toeslagenspreekuur bij Forte Geldzaken

OVERBETUWE - Heeft u ook wel eens toeslagen moeten terugbetalen en wilt u dit in 2019 voorkomen? Wilt u laten controleren of de hoogte klopt? Of maakt u hier nog geen gebruik van en wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met Forte Geldzaken in Elst en meldt u aan voor het Toeslagenspreekuur.

Tijdens het Toeslagenspreekuur zoeken onze vrijwilligers voor u uit of u wel van alle regelingen (huur-, zorg-, kinderopvangtoeslag of kindgebondenbudget) gebruik maakt. Indien er regelingen zijn waar u nog geen aanspraak op maakt, maar waar u wel recht op heeft, kunnen ze u helpen met de aanvraag daarvan.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen ze u om uw DigiD, burgerservicenummer, loon- en/of uitkeringsspecificatie, de huurspecificatie (indien u een woning huurt), polis van uw ziektekostenverzekering, factuur kinderopvang (uren en kosten) en uw aangifte Inkomstenbelasting mee te nemen.

Mocht u een afspraak willen maken of vragen hebben over dit Toeslagenspreekuur, dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 085 0406066.