Kaarten op vrijdagmiddag in De Verbinding

ZETTEN - Met ingang van 9 november wordt er in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten wekelijks gekaart op vrijdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur.

"Nu is er alleen klaverjassen, maar vindt u het gezellig om in een prettige sfeer te jokeren kan dit ook. Breng gezellig uw vriend, vriendin, buurman of buurvrouw mee en kom gezellig kaarten. Jokeren kan al met 2 personen, maar 3 of 4 is natuurlijk gezelliger. Kunt u niet elke week maar vindt u het wel leuk om te kaarten kunt u zich ook op de reservelijst laten zetten. Dan wordt u gebeld als er een extra speler nodig is, of u geeft van te voren aan wanneer u er wel of niet bent. Uw gastheer is op deze middag Ben."

Voor info kunt u bellen op maandag dinsdag en donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur: 0488 453187 of mailen naar ontmoeten01@gmail.com. Onze gastvrouw/ gastheer staat u graag te woord. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor info over onze andere activiteiten.We hebben dagelijks één of twee activiteiten waaraan u kunt meedoen. En soms ook in de avond. Het Ontmoetingscentrum De Verbinding is voor iedereen die van gezelligheid houdt en is niet leeftijdsgebonden. Iedereen is er welkom.