Een heerlijke chili con carne op maandagavond.
Een heerlijke chili con carne op maandagavond.

Gezellig samen eten is in De Verbinding

ZETTEN - Elke maandagavond wordt er in het Ontmoetingscentrum de Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten een driegangenmenu gekookt door een aantal enthousiaste vrijwilligers.

"We proberen elke week een heerlijk menu te koken, soms gewoon Hollands maar ook vaak een buitenlands gerecht. Zo hadden we in oktober heerlijke Pilav met rijst. Uitgekozen door een van onze deelnemers. Pilav is een gerecht met kip en perzik geserveerd met witte rijst en een gemengde salade. Maar ook chili con carne staat regelmatig op ons menu.

Lijkt het u gezellig om een keer mee te eten? Dit kan, de maaltijd begint om 17.00 uur. U hoeft zich alleen maar even aan te melden voor maandagochtend 11.00 uur. Een driegangenmenu kost voor abonnementhouders 7,50 en niet abonnementhouders 10,00 euro. Komt u de eerste keer als niet-abonnementhouder, krijgt u korting en kost het voor u ook 7,50. Aan de maaltijd kan iedereen meedoen, wij zijn niet-leeftijdsgebonden. Iedereen is welkom. Heeft u interesse in andere activiteiten? Loopt u gerust eens binnen voor info of bel naar 0488 453187. U kunt een abonnement afsluiten voor 9,50 per maand. Dan kunt u aan heel veel activiteiten gratis meedoen, of u krijgt korting. Als u één keer per week aan een activiteit meedoet heeft u het abonnement er al uit. Heeft u namelijk geen abonnement betaalt u 3,50 per activiteit. Bij elke activiteit heeft u recht op één kopje koffie of thee, met of zonder abonnement. Wij zijn bereikbaar op maandag dinsdag en donderdag tussen 9.30 -11.30 uur. Onze gastvrouw / gastheer staat u graag te woord."