Afbeelding
Foto:

Pannenkoekenrestaurant Boerderij De Lande

even dicht wegens verbouwing

HUISSEN – Van maandag 12 november tot en met vrijdag 7 december zal de keuken van Boerderij De Lande volledig worden vernieuwd. Het streven is om op zaterdag 8 december weer volop in bedrijf te kunnen zijn. Voor reserveringen via de site of telefonisch is Boerderij De Lande gewoon bereikbaar, zodat u vanaf 8 december weer heerlijk kunt komen eten.

Tweeënhalf jaar staan Rubén Arcos Schuurs en Michiel Straten nu aan het roer van dit pannenkoekenrestaurant en het is er druk. Zo druk zelfs dat deze verbouwing nodig is om nog beter te kunnen voorzien in de huidige en toekomstige vraag. Al direct vanaf de opening weet men Boerderij De Lande te vinden én zeer te waarderen.

Op Facebook wordt Boerderij De Lande hoog gewaardeerd; van de vijf sterren staat Boerderij De Lande met 4,7 sterren hoog aangeschreven. Ook op Google is de waardering hoog: 4,4 sterren van de vijf. 'Daar zijn we misschien wel het meest trots op', zegt Rubén enthousiast, 'al die positieve reacties van onze gasten. Wij faciliteren in gastvrijheid, entourage en zorgen voor de juiste ingrediënten maar het zijn onze gasten die beoordelen of we het ook echt goed doen.' Boerderij De Lande is geen 'gewoon' pannenkoekenhuis maar een pannenkoekenrestaurant.

Op de kaart staan, naast een grote diversiteit aan pannenkoeken, ook zeer smaakvolle andere gerechten voor de niet-pannenkoekenliefhebbers. Een bewuste keuze van eigenaren Rubén en Michiel en het blijkt een schot in de roos te zijn. Vanaf 8 december is Boerderij De Lande weer geopend. Alvast een tafel reserveren? Dat kan heel eenvoudig via www.boerderijdelande.nl of bel: 026 2135054. Graag tot ziens aan de Karstraat 91 Huissen!