Het jeugdteam met sponsor. (foto: Serge Tissen)
Het jeugdteam met sponsor. (foto: Serge Tissen)

Sponsor bedankt!

ZETTEN - De Zomertuin in Zetten is de sponsor van het jeugdteam van BC Zetten. Het was al tien jaar geleden dat de Zettense badmintonvereniging een team in de jeugdcompetitie had. Het nieuwe team is ‘aangekleed’ door het Oriëntal restaurant in Zetten.

Eigenaar Yao Yi Xu: ,,Ik speel al een aantal jaren met veel plezier bij BC Zetten en toen ze me vroegen of ik de jeugd wilde sponsoren heb ik meteen ja gezegd. Heel leuk en ook mooi dat de jeugd zo met de sport bezig is.’’

Het team bestaat uit: Dhvaja Lindeboom, Jesse van Schaijk, Femke Hendriksen, Tom Verhees en Niels Gossink. Het team word getraind door Ger Trouerbach en Mandy Bieleman en begeleid door zeer actieve ouders: Laura Mintjes, Elma Vink en Frans Verhees.

Voor wie ook wil kennismaken met de dynamische sport (en ook heel geschikt voor jeugd) kan elke maandag terecht in De Wanmolen. De jeugd traint daar van 19.00 tot 20.00 uur. Volwassenen van 20.00-22.00 uur. Belangstellenden zijn welkom en kunnen vier keer gratis spelen. Rackets zijn aanwezig.

Info: www.bczetten.nl of 06-43274447.