Afbeelding
Foto:

Nederlandse maatwerk keukens voor Duitse prijzen bij Icar Keukens in Herveld

HERVELD - Op 1 januari 2018 nam Jan Meeuwsen het stokje over van Wim en Willie Frentz, die sinds 1 januari 1980 Icar Keukens in Herveld hebben gerund. Na een stormachtig begin waarbij het dak van de showroom eraf werd geblazen en een flinke schade heeft veroorzaakt, heeft Jan stormachtig en vastberaden doorgewerkt.

Een nieuw dak zit erop, de schade is hersteld en er zijn nieuwe keukens volgens de laatste trends in de showroom geplaatst. Maar Jan Meeuwsen blijft vernieuwen en kijkt vooruit.

Icar Keukens levert en installeert mooie Nederlandse maatwerk keukens inclusief inbouwapparatuur, waarbij de wensen van en aandacht voor de klant voorop staan. Bij Icar Keukens is veel mogelijk of het nu om afmetingen of kleuren gaat, een nieuwe keuken of het aanpassen van uw bestaande keuken.

"Ook kunt u bij ons terecht voor inloopkasten, tv-meubels of uw wasmachine en/of droger netjes weggewerkt in een kast.Kom gerust eens kijken in onze showroom. Aan de hand van uw wensen en ideeën geven wij u een passend en betaalbaar advies. De koffie en thee staat klaar."

Icar Keukens, Kruisstraat 1A, Herveld.