Blieve oajeme
Blieve oajeme

De Betuwse Revue herleeft: 'Blieve oajeme'

ELST - De Betuwse revue herleeft: 'Blieve oajeme'. Op 3 november van 20.00 tot 22.00 uur presenteert Forte Fit een Betuwse revue in Theater De KiK.

We laten de presentator graag aan het woord: “Dag dames en heren. Mag ik me even aan u voorstellen? Mijn naam is Alphons (meneer Alphons voor intimi!). Dé steun en toeverlaat van een ieder die meent iets te moeten organiseren. En dat is wat Forte Fit gaat doen. Zij gaan op 3 november een ouderwetse Betuwse revue voor het voetlicht brengen in Theater De KiK. En wie denkt u dat deze avond in goede banen mag leiden? U raadt het al, dat ben ik. Ik noem u graag de artiesten die ik die avond aan u ga presenteren. Het zijn: Accordeonorkest de Old Timers; De meisjes en dames van Babs Balletschool; Entertainer Michel van Grinsven; Strijkkwartet Noviomagus; Theatergroep Over en Weer; Barbershopkoor Between two Rivers.

Het zijn stuk-voor-stuk rasartiesten mag ik wel zeggen. Door het wegvallen van Wes Leurs zijn we op zoek moeten gaan naar een waardige vervanger. En die hebben we gevonden in de persoon van Michel van Grinsven. Een meer dan waardige vervanger mag ik wel zeggen! Dus wat let u? Ik beloof u een avond die u niet licht vergeten zult. Dus tot de derde november. En, vergeet het niet, de naam is Alphons!”

Prijs: 10 euro. Kaarten: via de website van Theater De KiK (https://theaterdekik.nl).