Afbeelding
Foto: Foto:

SC Valburg 1 kampt met veel geblesseerden

VALBURG - Als het voetballen vandaag net zo prachtig is als het weer, belooft het een mooie wedstrijd te worden op het sportpark `t Kasteel in Valburg.

Het Valburgse elftal speelt vandaag met rouwbanden in verband met het overlijden van de heer Toon van Heumen, erelid van SC Valburg. De wedstrijd begon met een minuut stilte.

SC Valburg kampt nog steeds met een groot aantal geblesseerden, gelukkig was JO 19 vrij en konden zij het 1e elftal ondersteunen. SC Valburg liet de eerste 25 minuten geen mooi maar ook geen goed voetbal zien en waren de underdog. Dit resulteerde in de 17e minuut in een doelpunt van de tegenstander. Daarna leek het wel of Veluwse Boys over SC Valburg heen walste, want binnen een tijdsbestek van 12 minuten scoorden ze nogmaals drie keer.

Pas op het moment van rust in de 45e minuut kreeg SC Valburg hun eerste doelpuntrijke kans.SC Valburg kwam de tweede helft strijdbaar het veld op en speelden honderd procent beter als de eerste helft. Deze inzet werd beloond in de 69e minuut door een doelpunt van Boy van Kleef. SC Valburg bleef drukken en was de betere partij in de tweede helft, maar helaas kwamen ze niet meer tot scoren.