Afbeelding
Foto:

Kom naar de Oktober Woonmaand

bij Mattijssen

BEMMEL - En krijg liefst 20 procent korting op alle raamdecoratie van Bece en Toppoint én 15 procent korting op alle gordijnstoffen. Zien we je snel?

Wij van Mattijssen houden van een gezellig thuis en daarom doen we er alles aan om jou te helpen met het interieur van jouw huis. Oktober is de maand waarop de zomer écht voorbij is en we massaal met zijn allen weer naar binnen trekken. Het wordt kouder, natter en donkerder. Hoogtijd om het binnen weer knus en warm te maken. En daarbij is goede raamdecoratie onmisbaar!

Drie keer waarom raamdecoratie dé sfeermaker is deze herfst:

  1. Raamdecoratie is de manier om makkelijk en snel jouw huis een andere twist te geven. Ga je voor een warme herfst tint of liever een neutrale kleur om jouw kamer ruimer te doen lijken?

  2. Houd de warmte binnen – en de kou buiten. Met dikke overgordijnen houd je de warmte lekker in huis, scheelt een hoop stookkosten én het staat leuk!

  3. Breng jouw interieur tot één geheel en kom heerlijk thuis na een lange koude dag. Straks ben je zó verliefd op jouw huis, dat je helemaal niet meer naar buiten wilt!

Kom naar Mattijssen en profiteer van veel voordeel. Laat je adviseren en inspireren door onze showmodellen, de nieuwste collecties en onze altijd vrolijke winkeldames die graag helpen bij het uitzoeken van de raamdecoratie passend bij jouw interieur.

verf en wonen Harry Mattijssen, Dorpsstraat 22, Bemmel, mattijssen.com.