Afbeelding
Foto:

Prima ondernemersavond daverend succes

ECHTELD - Tijdens een fantastische ondernemersavond in de Oude Duikenburg in Echteld heeft Prima voor elkaar het officiële startsein gegeven voor het aanbieden van haar verzekeringen aan het MKB in de Neder-Betuwe en Lienden. Hans van Klaarbergen en Gerard Valkenburg presenteerden de nieuwe plannen van Prima voor elkaar voor de komende jaren. Naast particulieren en zzp-ers is er nu ook ruimte voor het MKB. Een nieuwe mooie uitdaging.

Acteur Loek Peters, die de meesten kennen als Barry uit Penoza, bleek tijdens deze bijeenkomst een uitstekende gastspreker. Hij nam de volle zaal mee op de vleugels van zijn samenwerkingstheorie 'Maak De Ander Beter'.

Prima boodschap

Loek Peters besloot met zijn geheime ingrediënt: 'Als mijn collega op het toneel zijn tekst kwijt is, moet ík daar wat aan doen. Daar ben ik verantwoordelijk voor. Doe ik dat niet, dan wordt het een slechte scene, óók voor mij. Dus als een ander niet goed functioneert en jij doet niks, dan heb je daar jezelf mee. Dat is de positieve wederzijdse afhankelijkheid die in elke samenwerking zit, in elk bedrijf en elke organisatie.' De ondernemers kregen een prima boodschap mee naar huis om over na te denken: 'Je bent zo goed als je de ander laat zijn'.

Opnieuw een mooie avond waarbij het belang van samenwerking tussen ondernemers en het verenigingsleven opnieuw is onderstreept.