Een ontspannende afdelingsavond bij Vrouwen van Nu

Vitaler met yoga

ELST - Woensdagavond 10 oktober staat Yoga centraal bij de Vrouwen van Nu. Yoga is iets dat bij veel mensen een gevoel van zweverigheid oproept. Of... dat het veel lenigheid vereist, of liggen op een matje, dat is niets voor mij. Er zijn er veel meningen en vooroordelen over.


Yogadocente Hanske Brouwer laat ons deze avond zien en beleven hoe we door Yoga vitaler, beter in balans, en meer ontspannen kunnen worden. En ze doet dat met stoel-yoga. Tijdens stoel-yoga worden de yogahoudingen op en rond de stoel uitgevoerd. Ideaal voor mensen met beperkingen, die dan toch op deze wijze de gezondheid bevorderende effecten van yoga kunnen ervaren. Of zoals deze avond met een grote groep. Het belooft weer een interessante en mooie avond te worden bij Vrouwen van Nu in Elst. Een tip van Hanske, neem een warme deken/plaid en warme sokken mee.

Nieuwsgierig geworden. Dan bent u net als onze leden, die deze avond vol spanning tegemoet zien. Aanvang 20.00 uur in ontmoetingscentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst. Voor leden gratis; niet-leden betalen vijf euro. "Nog gebruik maken van ons ‘Kennismakingsaanbod’ kan. Zie de aanbieding op onze website: www.vrouwenvannnu.nl/elst-eo."