Afbeelding
Foto:

'We adviseren

niet alleen hypotheken van onszelf'

ELST - Natuurlijk wil je dat je de juiste keuze maakt als je een huis koopt. Het is tenslotte een van de grootste uitgaven in je leven. En een verbintenis die je aangaat voor een lange tijd. Maar hoe zorg je dat je de juiste keuze maakt in al het aanbod van hypotheken?

Robert Vink, hypotheekadviseur van de SNS Winkel in Arnhem Kronenburg, Elst en Huissen weet uit ervaring; 'De juiste hypotheek vinden, is best een puzzel. Want wat voor de één een goede hypotheek is, hoeft dat voor de ander zeker niet te zijn. Dat hangt af van je situatie en wensen. Bij ons valt er wat te kiezen. Je kunt niet alleen een SNS Hypotheek bij ons afsluiten, maar ook hypotheken van bijvoorbeeld Aegon, Nationale-Nederlanden en diverse andere hypotheekaanbieders.' Handig van zoveel keuze onder 1 dak: Je kunt hypotheken en hypotheekrentes makkelijk vergelijken. Misschien heeft een van de aanbieders op dit moment een lagere rente dan de ander. Of heeft een aanbieder voorwaarden die in jouw situatie gunstig zijn. Of je nu gaat voor nieuwbouw, een opknapper, in loondienst bent of zzp'er.

Wil jij ook verzekerd zijn van een goed hypotheekadvies? En heb je geen zin om zelf eindeloos te vergelijken tussen de verschillende aanbieders, voorwaarden en mogelijkheden? Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bel: 030 6333000 of loop onze winkel even binnen.

Goed om te weten: Ons advies is 100% onafhankelijk. We krijgen hiervoor geen provisie van de verschillende aanbieders. We rekenen alleen een gebruikelijke vergoeding voor het hypotheekadvies, zoals je die overal betaalt.

Elst, Willemsstraat 23-E