De eendenwei bij de boerderij.
De eendenwei bij de boerderij.

Dierengeluiden: Euro-markt

HETEREN - Na het succes van de rommelmarkt kwam bij ons het idee om in de herfst een euro-markt te organiseren. Deze euro-markt wordt, omdat het in de herfst waarschijnlijk niet meer zulk lekker weer is, binnen in de kantine van de camping gehouden.

Op zondag 4 november van 11.00 tot 16.00 uur bouwen wij onze kantine om tot een markthal waar u allerlei leuke dingetjes kunt kopen voor één of twee euro. Er zijn ook nog goedkopere hebbedingetjes bij. Kom naar de Uilenburgsestraat 3 in Heteren om te kijken of er misschien iets te kopen is voor de komende feestdagen. De 'markthal' is voor iedereen zonder entree toegankelijk. Is er niets wat u kunt gebruiken dan kunt u natuurlijk wel een gokje wagen bij het Rad van Avontuur waar leuke prijsjes te winnen zijn.

Zoals altijd bij de evenementen op Landgoed Overbetuwe wordt ook deze euromarkt georganiseerd door de vrijwilligers van Boerderij Overbetuwe en is de opbrengst ook voor de boerderij. De boerderij is een ANBI instelling en geheel afhankelijk van giften en opbrengsten van door de vrijwilligers georganiseerde evenementen. Heeft u geen zin om naar onze euro-markt te komen maar bezoekt u wel graag onze boerderij en wilt u ook graag een bijdrage leveren, zodat wij door kunnen gaan met ons werk, stort dan een bedrag op onze bankrekening NL 75 RABO 0315 1559 73. Een prettige bijkomstigheid is dat u dit bedrag bij de belasting kunt aftrekken. Wij zien u graag op 4 november of anders in de boerderij op elke dag van de week van 10.00 tot 16.00 uur.