Plubliek tijdens de voorstelling van Theatergroep Playback. (foto: Theatergroep Playback)
Plubliek tijdens de voorstelling van Theatergroep Playback. (foto: Theatergroep Playback)

Voorstelling ‘Praten met je Puber’ in Ochten

OCHTEN - Het acteursteam van Theatergroep Playback houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en humoristische scènes aan de keukentafel. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante voorstelling gericht op effectieve communicatie tussen ouders en hun puberende zoon of dochter.

De voorstelling ‘Praten met je Puber’ is op woensdag 21 november in Dorpshuis Ochten, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. De entree is gratis. Vooraf aanmelden is gewenst, door een e-mail te sturen naar: dorpshuisochten@gmail.nl.

Niet roken, niet drinken tot je achttiende. Het is het beste voor de gezonde ontwikkeling van jongeren, maar werkt het ook zo? En hoe ga je in gesprek met je puberende zoon of dochter? Ze spelen niet meer maar hangen en kletsten wat. De eigen boterhammen mee naar school is niet cool, ze moeten hun telefoon 24/7 in de gaten houden en het is juist wel cool om dezelfde schoenen te dragen als anderen uit de klas. Ook experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden gaan pubers soms verder dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn of haar grens?

De voorstelling wordt aangeboden door Dorpshuis Ochten, het jongerenwerkwerk van Mozaïek welzijn, het straathoekwerk van Iriszorg en gemeente Neder-Betuwe.