Leden van Businessclub SV Driel genieten in Athene. (foto: Henk Langen)
Leden van Businessclub SV Driel genieten in Athene. (foto: Henk Langen)

Businessclub SV Driel in Athene

DRIEL - Tweejaarlijks willen de leden van Businessclub SV Driel een mooie stad in Europa bezoeken. Na mooie steden in Spanje werd nu Athene bezocht, het reisgezelschap van veertig personen vertoefde er vier dagen.

De Griekse hoofdstad kent een rijke historie met veel vele bezienswaardigheden die door de leden van Businessclub SV Driel werden bezocht. De herfstachtige weersomstandigheden noopten tot aanpassing van het oorspronkelijke programma, maar mede door de ondernemersgeest en creativiteit van de zakenmensen werd daar prima mee omgegaan.

Businessclub SV Driel is in 1995 opgericht op initiatief van voetbalvereniging RKSV Driel en enkele lokale en regionale ondernemers. Zo’n 45 bedrijven uit Driel en de wijde regio zijn lid van Businessclub SV Driel dat wordt geleid door een zelfstandig bestuur. De club met regionale zakenmensen kent een tweeledig doel. Enerzijds is er de structurele ondersteuning van RKSV Driel om verdere groei van deze dorpsclub te realiseren, de middelen dienen het algemene doel van de vereniging zoals verbetering van haar accommodatie. Hierdoor is RKSV Driel erin geslaagd om in de loop der jaren de uitstraling verder te verbeteren. Voordeel hiervan is, dat Businessclub SV Driel op deze positieve ontwikkeling meelift.

Het andere beoogde doel was om een platform te creëren waar de zakenmensen op een informele manier met elkaar contact onderhouden om zo hun zakelijke activiteiten te kunnen uitbreiden. Deze formule is succesvol gebleken, er is sprake van een win-win situatie voor beide verenigingen.

Meer informatie over Businessclub SV Driel bij Rita Boerboom: 06 16019377.