Herfstmarkt

HEMMEN - Zaterdag 13 oktober houdt Dorpsvereniging Hemmen de jaarlijkse herfstmarkt op het schoolplein aan de Kerkplein.

Deze markt is van 11.00 tot 15.00 uur en gratis te bezoeken.

Grote bingo

in Kesteren

KESTEREN - Zaterdag 13 oktober om 20.00 uur is er een grote bingo in Ons Dorpshuis.

De zaal is open vanaf 19.00 uur aan de Nedereindsestraat 27a. De bingo wordt verzorgd door vrijwillgers Swan.

Toneelvereniging speelt 'Gedwongen dames dubbel'

SLIJK-EWIJK - Op 12 en 13 oktober speelt toneelvereniging Slijk-Ewijk in Dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk een komedie met in de hoofdrol twee vrouwen die gedwongen samen een kamer moeten delen.

De ene is een nette nogal sjieke dame en de ander een soort hippie en dit geeft nogal wat problemen.
Heeft u zin om een avond te lachen? Dan is het zeker de moeite waard om dit stuk te komen bekijken. Aanvang is 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur. Entree volwassen 10 en kinderen 8 euro.

Geslaagde bijeenkomst 'Zelf de baas blijven over je geld'

RANDWIJK - Op 26 september is er een interessante bijeenkomst geweest voor senioren in Randwijks Hof. Met informatie wat je als senior nu al kunt regelen om te voorkomen dat je kwetsbaar wordt voor financiele uitbuiting en oplichting.

Nuttige informatie, gegeven door Moviera, Notarissen Elst Castrop, Erfrechtplan, de Rabobank en de Sociale Kernteams. "Hebt u de bijeenkomst gemist en wilt u er een volgende keer graag bij zijn? Geef u dan nu vast op door te bellen met Forte Welzijn, 085 0406066 maandag - vrijdag van 9-13 uur, of via de mail: fortegeldzaken@fortewelzijn.nl. Dan wordt u geïnformeerd als de volgende bijeenkomst is gepland."

Bingo in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk presenteert op zaterdag 20 oktober weer een gezellige bingo.

Het adres van dorpshuis Beatrix is Dorpsstraat 15. Het wordt weer een bingo met mooie prijzen. Er is een hoofdprijs van minimaal 70 euro en er zijn vele geldprijzen, vleesschalen, levensmiddelen en andere prijzen.

Vanaf 19.00 uur is de zaal open en is iedereen welkom. Om 20.00 uur wordt er begonnen met de bingo.