Iedereen kan Maatje worden!

LIENDEN - Maatjes zijn er in alle soorten. Er zijn Maatjes die op bezoek komen. Maatjes die helpen of advies geven. Maatjes die anderen laten lachen. Of Maatjes die meegaan naar moeilijke dingen.

Er zijn wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, schuldhulpmaatjes, huiswerkmaatjes en sportmaatjes. Als maatje kun je nog veel meer doen. Dus als je iets wil doen voor een ander, kun je Maatje worden en je aanmelden bij Welzijn Rivierstroom.

"Wij zoeken vooral maatjes in de omgeving van Lienden, zoals een wandelmaatjes voor wat ouderen die achter de rollator graag een blokje om gaan, een gezelschapsmaatje voor een mevrouw om samen even gezellig een lekker kopje koffie te drinken, een boodschappenmaatje voor een man met een beperking. De tijdsinvestering is gemiddeld twee uur per week, dag en tijd is altijd in goed overleg met de maatjesvrager af te stemmen.

Bent u de vrijwilliger die het verschil kan maken voor één van deze inwoners in Lienden? Neem dan contact op met Welzijn Rivierstroom; 0344 602337 of info@welzijnrivierstroom.nl.