Kledingsnuffelmarkt bij

De Verbinding in Zetten

ZETTEN - Op zaterdag 6 oktober wordt er in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten voor de eerste keer een kledingsnuffelmarkt georganiseerd.

"We organiseren al een paar jaar met succes een snuffelmarkt en nu willen we het een keer met kleding proberen. Heeft u kleding die u niet meer draagt en wilt u deze verkopen kunt u voor 10,00 euro een kraam huren. Heeft u kleding die u niet meer draagt maar heeft u geen zin om een kraam te huren? Dan kunt u deze kleding bij ons afgeven. De opbrengst van deze kleding-snuffelmarkt komt volledig ten goede aan het ontmoetingscentrum De Verbinding. De kleding die na de markt nog over is sorteren wij uit en kleding die wij denken een volgende keer niet te verkopen gaat naar een kringloopwinkel of naar een kledingcontainer.

Heeft u speelgoed wat u niet meer gebruikt? Dit mag u ook verkopen of aan ons doneren voor het ontmoetingscentrum De Verbinding. De markt is van 11.00 – 15.00 uur. Voor info kunt u bellen naar 0488 453187. Onze gastvrouw / gastheer staat u graag te woord. Of mailen naar ontmoeten01@gmail.com."