Overvliegen achter het clubgebouw. (foto: Scouting Zetten)
Overvliegen achter het clubgebouw. (foto: Scouting Zetten) Scouting Zetten

Scouting Zetten vliegt over

ZETTEN - De oudste leden zijn op zaterdag 1 september overgevlogen naar hun nieuwe speltak.

Na een aantal jaar bij dezelfde speltakel ben je toe een nieuw en spannend avontuur. Bij Scouting wordt er gewerkt met diverse leeftijdsgroepen zodat net voor het moment dat het saai wordt, je een compleet nieuw spelaanbod wordt aangeboden.

Spannend is het zeker, want eerst was je de oudste en nu ben je de jongste van je speltak. Je kan pas naar je nieuwe speltak als je met succes over de overvliegbaan gaat. Dat is een soort hindernisbaan alleen dan veel uitdagender.

Traditiegetrouw gebruikt Scouting Zetten rivier de Linge voor de baan. Het bestuur heeft echter besloten, na berichten over de waterkwaliteit, dit jaar het overvliegen achter het clubgebouw te organiseren. Een groot aantal vrijwilligers begon vrijdagavond al met opbouwen van de overvliegbaan. Het moest immers net zo spannend worden als over de Linge. En dat is gelukt! Er was een tunnel waar je doorheen moest kruipen, een touwbrug, een grote wipwap, een waterbak, een hangbrug, een heuse klimwand en een super spectaculaire zeephelling. Nadat de ‘overvliegers’ waren geweest mochten de overige leden, tot groot plezier, nog even gebruik maken van de baan.

Hou jij van avontuur en vind je het leuk om georganiseerd ‘kattekwaad’ uit te halen dan is Scouting Zetten echt iets voor jou! Meer informatie staat op www.scoutingzetten.nl.