Kent u De Verbinding in Zetten?

ZETTEN - Kent u het ontmoetingscentrum De Verbinding al? Het ontmoetingscentrum De Verbinding aan de Stationsstraat 1 in Zetten wordt volledig geleid door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Buiten het weekend om zijn er elke dag activiteiten en ook s’ avonds is er regelmatig iets te doen.

"U kunt ook binnen lopen voor een kopje koffie en een gezellig praatje. Wij zijn laagdrempelig. U kunt bij ons een abonnement afsluiten. Deze kost 9,50 euro per maand. Met dit abonnement kunt u aan alle activiteiten meedoen. Bij elke activiteit heeft u recht op een kopje koffie / thee. Bij sommige activiteiten wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Op maandagavond serveren wij een driegangenmenu. Deze kost 7,50 euro. Bent u geen abonnementhouder kunt u ook mee eten voor 10,00 euro. De eerste keer betaalt u de introductieprijs van 7,50 euro. U kunt zich opgeven tot maandagochtend 11.00 uur. Een paar voorbeelden waarbij u niets hoeft bij te dragen zijn: wandelen, kaarten, creatief, sjoelen, koffietijd, en koersbal. Het schilderen is ook gratis, tenzij u een schildersdoek wilt kopen. Deze mag u ook zelf meebrengen.

Op 6 oktober organiseren wij een snuffelkledingbeurs. Op 11 oktober is er een workshop pompoenstuk maken. Heeft u zelf een idee om een workshop te organiseren is dit ook mogelijk. Wij hebben in de avonduren ruimte voor workshops, verenigingen of vergaderingen.

Heeft u interesse in onze activiteiten, iedereen die van gezelligheid houdt is welkom. Wilt u meer info kunt u op maandag- dinsdag- donderdag en vrijdagochtend telefonisch contact opnemen via 0488 453187 of mailen naar ontmoeten01@gmail.com.