Opening foto-expositie Forte Fit

tijdens 'Ontmoeten in Elst'

ELST - Leden van de fotohobbyclub 55+ van Forte Fit exposeren vanaf 13 september een tiental aansprekende foto's in de Bibliotheek aan het Europaplein in Elst. Iedere foto wordt voorzien van een door leden van de schrijverskring geschreven gedicht.

De expositie zal een maand te bewonderen zijn tijdens openingstijden van de bibliotheek. De officiƫle onthulling van de foto's vindt plaats op donderdag 13 september om 10.30 uur door fotograaf en docent Marcel Waterman. De onthulling wordt verricht tijdens Sociaal Ontmoeten in Elst/Huiskamer van Elst. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 12.00 uur en wie dat leuk vindt krijgt gelegenheid zijn of haar mening te geven over de foto's. Het uitgangspunt blijft dat niets moet en veel mag. Het project 'Sociaal Ontmoeten in Elst' biedt inwoners uit Elst iedere donderdagochtend gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan. Er wordt informatie uitgewisseld, krantje gelezen en de vriendelijke gastvrouw en -heer bieden altijd een kopje koffie of thee met een koekje aan. Het eerste kopje is gratis, daarna 50 cent.

Wilt u meer weten over het project 'Sociaal Ontmoeten in Elst'? Bel 06 12465542. Meer informatie over de Fotohobbyclub 55+ staat op https://www.fortefit.nl.