Open dag bij Van de Bijl & Heierman

OPHEUSDEN - Van de Bijl & Heierman in Opheusden zet op de VHG Landelijke Open Dag Hoveniers op zaterdag 22 september de deuren open voor het publiek. Welkom van 9.30 tot 16.00 uur.

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. Van de Bijl & Heierman is een toonaangevende aannemer in Midden-Nederland in advisering, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen tot en met complete nieuwbouwwijken. Inclusief het bouwrijp maken, de aanleg van wegen, groenvoorzieningen of parken. Het is slechts een greep uit de activiteiten van het 'groene' aannemersbedrijf. Inzetbaar van een kleine tuin tot en met de grootste gebiedsontwikkeling.

Inspiratie opdoen

Op de open dag laat van de Bijl & Heierman zien wat het bedrijf allemaal doet. U kunt er bovendien de nodige inspiratie op doen voor uw tuin, woonomgeving of welke oplossing u ook zoekt. Heel interessant! De Opheusdense onderneming wil u graag voor iedere met raad en daad bijstaan met vakmensen, machines en materieel.

Tuintrends

De open dag is een mooie gelegenheid om al uw vragen te stellen en de laatste tuintrends te ontdekken.

Kijk vooraf ook even op www.vdbh.nl\opendag. Dat maakt het bezoek aan de open dag alleen maar aantrekkelijker.

Van de Bijl & Heierman, Lakemondsestraat 13b, 4043 JC Opheusden. Tel: (0488) 44 30 93.