Heerlijk lunchen tussen de tenniswedstrijden. (foto: Esther Foget)
Heerlijk lunchen tussen de tenniswedstrijden. (foto: Esther Foget)

ETVs eerste Ladies Day daverend succes

ELST - Op 26 augustus vond de eerste editie plaats van het open damestennistoernooi ‘ETVs Ladies Day’. Het idee is om samen met je vriendin, moeder of buurvrouw er een leuke sportieve tennisdag te beleven en gezellig bij te praten.

Het toernooi was overtekend en bood plaats voor 88 deelneemsters uit de hele regio. Het paviljoen van ETV De Helster was speciaal voor deze Ladies Day feestelijk aangekleed.

Na ontvangst was er op het centercourt een gezamenlijke warming-up onder de sprankelende leiding van een personal trainer van Your Physical Coach. Elk dameskoppel speelde drie wedstrijden. Tussendoor was er even tijd voor een overheerlijke lunch verzorgd door het restaurant LEF uit Elst. Tijdens de pauzes konden de deelnemers zich laten masseren door de enthousiaste masseuse Sabine Jansen, kleuradvies krijgen van Gonny- die ook zelf prachtige sieraden maakt-, zich laten adviseren of opmaken door Aïda van schoonheidsspecialist Suusskin. De laatste mode was ook op het center court aanwezig: hier stonden enkele modellen van ’t Ploegje en werd de nieuwe Elster theetuin 't Tobke aan de dames gepresenteerd.

Vrijwillige bijdrage voor Pink Ribbon

Voor de inspanningen van masseuse en Suusskin werd een vrijwillige donatie gevraagd geheel ten behoeve van Pink Ribbon. De totale opbrengst bedroeg liefst 213,55 euro.

Dankzij de sponsoren waren er 44 mooie prijzen beschikbaar. Aan het einde van deze geslaagde dag gingen de dames met een flesje limonsecco naar huis. De eerste deelnemers hebben zich voor 2019 al aangemeld!