Aukelien van Hoytema  & Carel Schweig. (foto: Hoytema)
Aukelien van Hoytema & Carel Schweig. (foto: Hoytema) hoytema

Avond rond Weill & Brecht

OPHEUSDEN - Van Hoytema (verhaal en zang) en Schweig (piano) delen hun grote liefde voor de muziek van Kurt Weill en de theaterproducties van Bertolt Brecht. Het cultureel comité Neder-Betuwe is dan ook enorm enthousiast dit boeiend programma rond het leven van deze twee grote kunstenaars te kunnen bieden op zaterdag 22 september.

Aukelien van Hoytema is zeker geen onbekende; ze produceerde en presenteerde een aantal televisie-uitzendingen onder de noemer ‘TROS Klassiek’, de concertseries zoals ‘Jonge Meesters aan Zee’ en 35 jaar lang het radioprogramma “Een goedemorgen met een bekende Nederlander”.

Carel Schweig speelde al voor zijn studententijd piano in diverse orkesten. Hij was ondermeer pianist van de bekende Delftsche Studenten Dansharmonie en tegenwoordig van het orkest Nanne van Hoytema, waarmee hij tournees maakte in binnen- en buitenland.

De veelzijdigheid en de 'track record' van Aukelien en Carel staan garant voor een succesvolle avond in onze serie huisconcerten. Meer informatie staat op www.cultuurnederbetuwe.com met links naar twitter en facebook.

Locatie: Familie De Jonge, Maneswaard 1, Opheusden/Wageningen. Inloop vanaf 19.30 uur. Begin om 20.00uur. Kosten voor deze avond bedragen 12,50, onder de achttien 7,50 euro. Reserveren kan via Inge Smit: e-mail - ccnedbet@gmail.com.