Dans voor jong en oud bij de SBOB (foto: Johannes Swart)
Dans voor jong en oud bij de SBOB (foto: Johannes Swart)

Start spetterend dansseizoen

REGIO - Stichting StreekBalletschool (SBOB) gaat vanaf maandag 3 september weer van start met een nieuw dansseizoen. En niet zomaar een dansseizoen, want dit jaar werken we weer toe naar een grote voorstelling in theater Junushoff in Wageningen!

Wegens het succes van vorige jaren heeft de balletschool besloten om het dansseizoen opnieuw af te trappen met een 'open huis'. De hele maand september is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een of meerdere proeflessen mee te komen dansen op onze danslocaties in Huissen, Bemmel, Gendt, Elst, Herveld of Zetten. Alle lessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde dansdocenten, die met heel veel passie en enthousiasme hun liefde voor dans overbrengen.

Er is volop keus in diverse dansvormen, voor jong en oud. Zo biedt de SBOB de lessen peuterdans, kleuterdans, streetdance, boys class, klassiek ballet, jazz, modern en diverse dansvormen voor volwassenen.

Kortom, danst uw zoon of dochter de hele dag in het rond of lijkt het u zelf leuk om (weer) te dansen, meldt u dan aan voor een gratis proefles via contact@sbob.info. Op www.sbob.info staat alle informatie vinden over de SBOB en het lesrooster.